Practică în etică aplicată


În acest semestru, CCEA oferă studenților Facultății de Filosofie oportunitatea de a desfășura un stagiu de practică în cadrul centrului. Stagiul este un bun prilej pentru dezvoltarea abilităților profesionale și extinderea sau aprofundarea propriilor intereselor intelectuale. Totodată, studenții vor colabora cu cercetători și profesori ai Facultății, care vor coordona și susține activitatea lor. Fiecare dintre tutori propune o serie de activități, dar fără a se limita la aceasta:

  • Valentin Mureșan: 3 locuri. Implicarea în organizarea unor activități cu ocazia anului Aristotel și cercetare documentară în managementul eticii.

  • Dorina Pătrunsu: 2 locuri. Cercetare documentară în bioetică. Redactarea de articole pentru site-ul CCEA.

  • Laurențiu Staicu: 5 locuri. Cercetare documentară în etica științei și etica popularizării științei. Redactarea de articole pentru site-ul CCEA.

  • Emilian Mihailov: 4 locuri. Implicare în organizarea unei conferințe internaționale de bioetică în mai 2016.

  • Radu Uszkai: 3 locuri. Realizarea unei hărți tematice a articolelor publicate în 2015-2016 în revistele importante din domeniul filosofiei practice.

  • Emanuel Socaciu: 3 locuri. Redactarea de articole pentru site-ul CCEA.

  • Constantin Vică: 3 locuri. Documentarea tematică a unor numere recente de reviste din etica informației, computerelor și Inteligenței Artificiale. Redactarea de articole pentru site-ul CCEA. Activități de comunicare a eticii.

 

Stagiul de practică trebuie să cuprindă minimum 28 de ore. La încheierea acestuia studenții vor primi o adeverință care va certifica parcurgerea stagiului și activitățile concrete pe care le-au realizat.

Studenții interesați sunt rugați să depună o cerere la căsuța poștală a CCEA de la intrarea în clădirea facultății, în care să menționeze adresa de e-mail și tutorii cu care ar dori să colaboreze (cel puțin două opțiuni). Termenul limită pentru depunerea cererilor este 15 martie 2016.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solverwp- WordPress Theme and Plugin