Invitație la lansare: Câțiva oameni reali și faptele lor fantastice- Valentin Mureșan

Ediția a XVII-a a Salonului internațional de carte Bookfest găzduiește lansarea volumului ,,Câțiva oameni reali și faptele lor fantastice”, o colecție inedită de eseuri a căror autor este profesorul Valentin Mureșan. Volumul a apărut în colecția Eseuri a EUB-BUP. Lansarea are loc duminică, 2.06.2024, ora 13:30, la standul F44. Invitații la eveniment sunt Lect. Dr. Daniel Nica și Acad. Prof. Dr. Mircea Dumitru. 

Portretele umane pe care le face Valentin Mureșan scot la iveală un talent literar inedit. Ele ne aduc aminte de finalurile care nu se sfârșesc ale lui Hemingway, de realismul magic al lui Borges și de nostalgia lui Fitzgerald. De la Gabriel Liiceanu (văzut ca un leu hăituit) la Ilie Pârvu (marele timid), Mircea Flonta (omul rațiunii), Roger Crisp (profesionistul) și Julian Savulescu (stăpânul fulgerelor), Valentin Mureșan povestește miraculoasele aventuri trăite în preajma oamenilor pe care i-a privit cu simpatie.

Mai multe detalii despre volum sunt disponibile aici: https://editura-unibuc.ro/cativa-oameni-reali-si-faptele-lor-fantastice/. Cărțile se pot achiziționa și de la Librăria Editurii Universității din București (Bd. Schitu Măgureanu nr. 9, sector 2, București, holul Facultății de Sociologie și Asistență Socială. 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solverwp- WordPress Theme and Plugin