Dezbaterile de Joi Seara – Etică vs. (?) morală

 

Centrul de Cercetare în Etică Aplicată a apărut și își desfășoară activitatea în cadrul Facultății de Filosofie a Universității din București. CCEA este singura instituție din țară unde se studiază discipline etice, de la teoriile morale clasice la roboetică și etica sexului. Centrul şi membrii săi îşi asumă rolul de a impulsiona dezbaterile și de a încuraja reflecția rațională asupra domeniilor din etică aplicată şi filosofie morală. Modalitatea de a ne împlini scopurile este una socratică, evitând orice fel de tendințe “misionare” de a impune ori dicta o anumită abordare.

 

Centrul de Cercetare în Etică Aplicată va continua să organizeze şi în acest an seria de reuniuni ce au ca scop dezbaterea pe teme de etică aplicată şi filosofie morală. Acestea se vor numi ca anul trecut, Dezbaterile de joi seara, și vor avea loc de la ora 18, în cadrul Facultății de Filosofie.

 

Martie 19, 2015; orele 18.00.
Dezbatere
Etică vs. (?) morală
Invitat: Lect. Univ. Dr. Cristian Iftode (Facultatea de Filosofie, Universitatea din București)
Critici: Lect. Univ. Dr. Dorina Pătrunsu (Facultatea de Filosofie, Universitatea din București) și Asist. Univ. Dr. Constantin Vică (CCEA, Facultatea de Filosofie, Universitatea din București)
Moderator: Dr. Radu Uszkai (CCEA, Facultatea de Filosofie, Universitatea din București)

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solverwp- WordPress Theme and Plugin